Uw vaste partner in bootverzorging en onderhoud

Welkom bij Yachtcare Enkhuizen, uw toegewijde partner in het onderhoud, reinigen en behandelen van boten. Wij begrijpen dat uw boot meer is dan slechts een bezit; het vertegenwoordigt avontuur, vrijheid en kostbare momenten op het water. Wij zetten ons daarom graag in om uw boot in topconditie te houden, zodat u zorgeloos kunt genieten van elk vaarseizoen. Ons doel is om de glans van uw boot te behouden en haar te beschermen tegen vuil, zon en weersomstandigheden. 

Wat kunnen we voor u doen?

Waarom Yachtcare Enkhuizen?

  • Ervaring: Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in de maritieme sector en iedereen die bij ons werkt heeft de volledige Riwax Academy opleiding voltooid. We begrijpen de unieke behoeften van verschillende soorten boten, van zowel zeiljachten als motorboten.
  • Hoogwaardige RIWAX producten: Bij Yachtcare Enkhuizen gebruiken we alleen de beste producten en materialen. We zijn trots op onze samenwerking met RIWAX, een toonaangevend merk in de maritieme industrie. Deze hoogwaardige producten stellen ons in staat om de beste resultaten te leveren.
  • Op maat: Bij Yachtcare Enkhuizen begrijpen we dat elke boot uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor bootonderhoud en behandeling. Of u nu een kleine zeilboot of een groter jacht heeft, we passen onze diensten aan uw specifieke behoeften aan.