Professioneel wassen voor glans en bescherming

Het wassen van uw boot is van belang om de glans van de romp te behouden en de boot optimaal te beschermen. Uw boot wordt gedurende het hele jaar blootgesteld aan zon, wind en (zout) water. Als uw boot niet regelmatig gewassen en beschermd wordt, kunnen vuil, corrosie en roest de boot behoorlijk beschadigen.

Zorg er daarom voor dat uw boot regelmatig gewassen wordt, zodat deze geen onnodige schade oploopt. Yachtcare Enkhuizen helpt u hier graag bij. Laat onze professionals uw boot periodiek wassen of zet ons in voor een eenmalige wasbeurt op het moment dat u het nodig heeft. Wij maken gebruik van de hoogwaardige producten van de RS Nautic line van RIWAX, om de beste resultaten te garanderen.

Periodiek wassen

Het periodiek wassen van uw boot is van groot belang om de glans van de romp te behouden en deze optimaal te beschermen. Bovendien is uw boot met een periodieke wasbeurt altijd klaar voor de volgende tocht, zodat u elk moment kunt opstappen en wegvaren.

Wij adviseren u graag over de juiste interval voor uw specifieke situatie, neem dus vooral contact met ons op.

Eenmalig wassen

Geeft u de grondige voorjaarsschoonmaak van uw boot graag uit handen? Of wilt u juist ondersteuning met het winterklaar maken van de boot? Ook dan bent u bij Yachtcare Enkhuizen aan het juiste adres. Wij bieden seizoensgebonden diensten om uw boot altijd in topconditie te houden.

Laat ons uw boot wassen en klaar maken voor het nieuwe seizoen, zodat u zorgeloos van uw tijd op het water kunt genieten. Vraag ons naar een voorstel voor uw boot.

Waarom kiezen voor Yachtcare Enkhuizen voor het wassen van uw boot?

  • Professioneel team: Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring in bootverzorging en weet de beste resultaten te behalen.
  • Hoogwaardige RIWAX producten: Wij gebruiken hoogwaardige RIWAX producten om uw boot te wassen en te beschermen.
  • Maatwerk: Wij bieden flexibele diensten voor periodiek wassen of juist eenmalig, specifiek gericht op uw boot en uw wensen.